UT-related vacancies

UT-related vacancies


Student assistantships available: conducting interviews with victims of online fraud (paid job)

On the website since: 19-07-2021

(Job description in Dutch, as the interviews would be conducted in Dutch.)

Voor het uitvoeren van mondelinge interviews bij slachtoffers van internetoplichting zoeken wij een (of meerdere) student-assistent(en) (betaald werk).

Als student-assistent neem je de interviews telefonisch of per videogesprek af. Je vraagt iemand die bij de politie online aangifte van internetoplichting heeft gedaan naar de ervaring daarmee en bespreekt de achtergrond van het incident. Na het afnemen van het interview transcribeer je de audio-opname.

Mogelijk kan je daarna ook helpen bij de kwalitatieve analyse en de rapportage (in overleg zou dit kunnen worden gebruikt voor een bachelor/masterscriptie).

Bij voorkeur ben je een 3e-jaars-bachelor- of masterstudent met achtergrond in de sociale wetenschappen (bijv. communicatie/psychologie) en heb je enige interviewervaring, maar iedereen mag reageren. De interviews worden uitgevoerd in het Nederlands, dus goede beheersing van de Nederlandse taal is wel een vereiste.

Interesse? Stuur dan een (korte) motivatie en je cv naar l.koning@utwente.nl (cc: m.junger@utwente.nl). Startdatum in overleg en afhankelijk van jouw beschikbaarheid, maar zou augustus/september kunnen zijn.

Our sponsors