TRIMM

BIJBAAN DIGITAL MARKETING(12-16u/w)

Ons Digital Marketing team in Enschede breidt uit! We zijn op zoek naar een enthousiaste student die deel uit wil maken van een jong en ambitieus team. Wij zoeken een werkstudent voor 12 tot 16 uur in de week. Ambieer jij een functie als (junior) digital marketeer? Lees dan snel verder!

Wat ga je doen?

Je gaat meedraaien als allround marketeer in het Digital Marketing team van TRIMM. Samen met dit team van 20 specialisten ben je verantwoordelijk voor het bedenken, realiseren en uitrollen van succesvolle campagnes voor onze klanten. Dit doe je voor klanten als Malvern Panalytical, DSM en Grolsch.

Omdat we voornamelijk voor grote (internationale) klanten werken, hebben de projecten veel impact en zichtbaarheid. De diversiteit in opdrachtgevers, de uiteenlopende campagnedoelstellingen en de continue ontwikkelingen binnen het vakgebied, maken het werk afwisselend. Doordat je in een ervaren en gedreven team terecht komt, doe je op een ideale manier ervaring op en krijg je een kijkje achter de digitale schermen van grote, internationale spelers werkzaam in B2B/B2C. Werkzaamheden die daarbij horen zijn: 

  • Het implementeren en monitoren van Google Ads campagnes;
  • Het implementeren en monitoren van social media campagnes op bijvoorbeeld LinkedIn en Facebook;
  • Creatie van social media posts; 
  • Content Management in diverse CMS systemen;
  • Email marketing tools zoals Hubspot, Pardot, MailChimp and Copernica.

Wat zoeken wij?

  • Een student met hbo- of wo-opleiding (bijvoorbeeld: online marketing, communicatiewetenschap of commerciële economie);
  • Naast de Nederlandse taal heb je ook een goede beheersing van de Engelse taal, zodat je professioneel met onze internationale klanten kan communiceren;
  • Het hebben van relevante stage- of werkervaring is een pré;
  • Je bent leergierig, nieuwsgierig en houdt van afwisseling.

Wat hebben wij jou te bieden?

PiT! Een bijbaan bij TRIMM betekent dat je wordt opgenomen in ons talentenprogramma PiT (Professionals in Training). Je krijgt hierbij een eigen werkplek op ons kantoor in Enschede en een goed salaris. Daarnaast kun je gebruik maken van de faciliteiten die wij bij TRIMM aan alle studenten bieden, zoals intervisiegroepen, personal coaching, flexibele werktijden, beregezellige feestjes en fantastische doorgroeimogelijkheden.

Over de vakinhoudelijke begeleiding hoef je je geen zorgen te maken, want PiT is er helemaal op gericht om studenten van het mbo, hbo en de universiteit de optimale leerervaring te bieden op het snijvlak van onderwijs en werkveld. We kunnen daardoor buigen over meer dan tien jaar ervaring in het begeleiden van studierelevante bijbanen, stages, minoropdrachten, traineeships, bachelor- en masteropdrachten.

Wil je weten hoe collega Cynthia haar werk als digital marketeer ervaart? Lees hier haar blog! 

Solliciteren

Klik hier om de huidige vacature te zien en te solliciteren.