Royal Grolsch

ROYAL GROLSCH


For dutch students:

CORPORATE COMMUNICATIONS STAGIAIRE


De ideale meewerkstage voor een multi-talent dat zich klaar wil stomen voor een verdere carrière in de communicatie.

Hoe?
                  Tijdens de stage Corporate Communications.
Waarom?           Omdat jij met deze ervaring nog meer uit jouw opleiding gaat halen.
Waar?                Op de brouwerij in Enschede.
Met wie?            De afdeling Corporate Affairs.
Wanneer?          Vanaf februari 2021.

Werken bij Grolsch is jezelf - samen met je collega's - dagelijks inzetten voor de verbetering en groei van onze organisatie. En natuurlijk voor de tevredenheid van onze klanten en consumenten. We willen mooie momenten bijzonder maken. Dat doen we met energie, passie, focus en plezier.

We houden van uitgesproken collega's met concrete plannen. Collega's die hun verantwoordelijkheid nemen en hun eigen ideeën hebben. We stimuleren zelfstandigheid en moedigen talent aan; dagen je uit om te zien wat je kunt en jezelf verder te ontwikkelen. De lat ligt daarbij hoog. Het resultaat telt!

Zodra je bij ons binnenloopt voel je de trots. Trots op onze merken, ons bedrijf, ons vakmanschap en natuurlijk op onze bieren. Dat zit in ons DNA. Net als duurzaam en verantwoord ondernemen, in alles wat we doen. Omdat we geloven dat dat ons - en de wereld om ons heen - verder brengt. 

Echt. Karakter.

Tijdens de stage Corporate Communications
…. werk je op de afdeling Corporate Affairs. Jouw doel? Het positief beïnvloeden van de reputatie van Grolsch, zowel intern als extern. Hierbij kun je denken aan juiste communicatie naar medewerkers over allerlei ontwikkelingen binnen en buiten Grolsch door middel van o.a. ons intranet en de nieuwsbrief Maar ook aan contacten met de media, diverse overheidsinstellingen en andere externe partijen die kunnen bijdragen aan een goede reputatie van Grolsch. Hoe we dat doen is heel divers. Zo nemen we deel in verschillende organisaties, zoals bijvoorbeeld de Nederlandse Brouwers. Daarnaast zijn we ook partner van diverse organisaties, zoals Veilig Verkeer Nederland met de BOB-campagne en andere projecten op het gebied van duurzaamheid en verantwoord alcoholgebruik. Duurzaamheid is niet meer weg te denken uit onze dagelijkse manier van werken. Via de meest uiteenlopende projecten brengen we dit in de praktijk. Wij geloven dat duurzaam en verantwoord ondernemen ons en de wereld om ons heen verder kan brengen. En daar zetten wij ons graag voor in. Jij ook?

Dit ga je doen:

 • Je schrijft teksten voor zowel interne als externe communicatie;
 • Nadenken over activiteiten om onze doelstellingen te realiseren (zowel off- als online), goede ideeën werk je vervolgens uit tot concepten en voer je mede uit;
 • Samen met het team coördineer je activiteiten op het gebied van communicatie;
 • Je helpt mee met het optimaliseren van onze corporate website en je weet Social Media op een juiste manier in te zetten;
 • Je houdt je bezig met projecten waarbij je samenwerkt met medewerkers uit verschillende afdelingen en/of externe bureaus;
 • Je werkt samen met partners voor het onderhouden van een juist foto archief binnen het huidige onlinenetwerk waardoor onze media library online perfect zichtbaar is.


Wij zoeken een zelfstandige en creatieve student!
Je neemt verantwoordelijkheid en toont initiatief. Jij hebt de invulling van jouw stage zelf in de hand! Door creatief en vooral jezelf te zijn, geef je vorm aan jouw eigen stage.

Wat is jouw profiel?

 • Je bent in je laatste fase van je hbo- of wo-opleiding op het gebied van Communicatie en/of Journalistiek;
 • Je staat met beide benen in het huidige (digitale) tijdperk en hebt kennis van E-commerce; We zoeken echter geen techneut, maar iemand met gevoel voor online communicatie;
 • Met jouw communicatieve skills weet jij op een passende manier jouw doel te bereiken;
 • Je schrijft makkelijk en vlot;
 • Affiniteit met duurzaamheid is in je voordeel;
 • Ervaring met Photoshop is een pré.
 • Je beheerst zowel de Nederlandse en Engelse taal, in woord en geschrift.


Het gaat hier om een fulltime meewerkstage van 5 a 6 maanden vanaf februari 2021.
Vanwege Covid-19 is er een kans dat je volledig vanuit huis zal gaan werken.

Herken jij jezelf in deze vacature?
Wacht dan niet langer, solliciteer en stuur jouw cv en motivatiebrief. Wellicht ontmoeten we elkaar snel!

Klik hier

Our sponsors